Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een dinsdag in
september
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Champignons
gevuld met geitenkaas
(W) |
4 middelgrote champignons
80 gr geitenkaas
4 koffielepels honing
verse tijm
|
Gevulde champignons
|
Met glas droge witte wijn
Château La Tuilerie du Puy
Entre-Deux-Mers
France |
Varkenskotelet
met groene boontjes
(W) |
1 varkenskotelet
300 gr verse boontjes
2 sjalotten
1 teentje knoflook
peper en zout
|
Varkenskotelet gaar bakken
Boontjes klaarmaken
|
Met glas droge rode wijn
Argento
Malbec
Mendoza
Argentina
|
Kaasje
(K) |
50 gr Comté Prestige
1 snede bruin brood
|
|
Koffie
|
2 eetlepels koffiebonen
(Graindor Mokka)
1 koffielepel suiker
|
Griekse koffie maken
|
|
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
20u30 - 22u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Menu klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|