Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een woensdag in maart
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Zuiders slaatje
met rivierkreeftjes
(K) |
1 tomaat
¼ rode paprika
¼ zoete ajuin
1 eetlepel mayonaise
50 gr rivierkreeftjes
|
Slaatje maken
|
Met glas droge witte wijn
Stonecross
Chenin Blanc - Chardonnay
Western Cape
Zuid-Afrika
|
Braadworst
Gestoofd witloof
Krielaardappelen
(W) |
1 braadworst (± 200 gram)
600 gr witloof
(extra witloof voor diepvries)
400 gr krielaardappelen
"Belle de Fontenay"
(extra voor morgen)
|
Worst bakken
Witloof stoven
Aardappelen gaar koken |
Met glas droge rode wijn
Stonecross
Shiraz
Western Cape
Zuid-Afrika
|
Espresso
met praline
|
2 eetlepels koffiebonen
(Café Cubano)
2 pralines
|
Koffiebonen malen
(koffie zetten met Italiaans espresso kannetje)
|
Met praline
Chocolatier "de Zwarte Vos" |
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
19u30 - 21u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|