_____________________________________________________________________________________________________________________________________ Menu .. Gerecht .... Recept ...... Elke dag anders
Een menu klaarmaken voor 1 persoon kan ook
verrassend anders zijn Op een maandag in januari (preisoep - vol-au-vent & rijst - crème Catalane - espresso) Op een dinsdag in januari (slaatje met kaas - varkensworst, rode kool en aardappelen - chocoladetruffels - koffie) Op een woensdag in januari (tomaat met krabsalade - varkensgyros met rijst - kaasje - thee & loukoum) Op een donderdag in januari (hazenpaté - hamburger van rund, koolrabi & aardappelen - yoghurt) Op een vrijdag in januari (hapje - spaghetti Bolognese - thee & suikerwafel) Op een zaterdag in januari (rivierkreeftjes - mosselen & bruin brood - espresso) Op een zondag in januari (gevulde krielaardappel - struisvogelsteak met wortelen - vanille-ijs - espresso) Op een maandag in februari (venkelsoep - confit de canard, bonen in tomatensaus & aardappelen - koffie) Op een dinsdag in februari (slaatje met lookbrood - mosselpannetje - hamburger, gebakken ajuin - droge vruchten) Op een woensdag in februari (gemarineerde ansjovis - spek en worst, zuurkool, aardappelpuree - appeltaart, thee) Op een donderdag in februari (komkommerhapje - stoverij, witloof, aardappelen - rooibos thee) Op een vrijdag in februari (toast vissalade - kalfslever & pasta met tomatensaus - koffie) Op een zaterdag in februari (gemengd slaatje - goudbrasem in paprikasaus & rijst - espresso) Op een zondag in februari (toast haringsalade - hespenrolletjes met prei & aardappelpuree - thee) Op een maandag in maart (hapjesbord - zwaardvissteak, koolrabi en bruin brood - koffie) Op een dinsdag in maart (champignons met mozzarella - kippenfilet, gegratineerd witloof, aardappelpuree - thee) Op een woensdag in maart (zuiders slaatje - braadworst, witloof & krielaardappelen - espresso) Op een donderdag in maart (gegrilde groenten - varkenskotelet, gebakken krielaardappeltjes - yoghurt) Op een vrijdag in maart (gebakken octopus - filet americain, sla & frietjes - espresso) Op een zaterdag in maart (tomaat met tonijnsalade - teppanyaki van kippenfilet - vanillepudding) Op een zondag in maart (Indische tomatensoep - château briand, béarnaise saus, sla, kroketjes - koffie) Op een maandag in april (gemengde salade met varkensgebraad - geitenkaasje - thee & loukoum) Op een dinsdag in april (slaatje met kippenlevers - struisvogelsteak, wortelen & aardappelen - kaasje - espresso) Op een woensdag in april (gemengd slaatje - schnitzel, asperges & aardappelen - kaasje) Op een donderdag in april (aspergesalade met aardappel & kaas - varkenshaasje & brood - koffie) Op een vrijdag in april (bisque de crevettes - goulash van rund - fruitsalade - espresso) Op een zaterdag in april (tomaat-mozzarella - lamsboutsnede, witloof, aardappelen - pannenkoek, koffie, jenever) Op een zondag in april (biertje met hapjes - entrecôte met sla en aardappeltjes - espresso) Op een maandag in mei (slaatje tomaat & rivierkreeft - penne carbonara - espresso & chocoladetruffel) Op een dinsdag in mei (toastje - stoofpotje met Feta - kippenfilet met dragonsaus & aardappelen - espresso) Op een woensdag in mei (apero-bordje met komkommer - asperges, gerookte zalm & krielaardappelen - rabarbertaart) Op een donderdag in mei (stoofpotje oesterzwam & wijngaardslak - aspergesoep - pladijsfilet, salade & aardappelpuree) Op een vrijdag in mei (Griekse salade - moussaka - yoghurt met honing en noten - Griekse koffie) Op een zaterdag in mei (groenten macedoine - runderlever met rijst - ijsje met rode vruchten) Op een zondag in mei (aperitiefhapje - maaltijdsalade met haringfilet - kaasbordje - Griekse koffie) Op een maandag in juni (maatjes met ajuin - varkenskotelet met wortelen & aardappelen - thee met nougat) Op een dinsdag in juni (drie bordjes tapas - omelet met ajuin en kaas- mattentaart & koffie) Op een woensdag in juni (salade met ei en ham - zalmfilet met zuringsaus & aardappelen - Turkse koffie) Op een donderdag in juni (bruschetta - eendenborstfilet met erwtjes - koffie & rabarbertaart) Op een vrijdag in juni (borrelnootjes - visfilet met salie & broccoli - kaasbordje - espresso) Op een zaterdag in juni (aperitiefhapje - maaltijdsalade met spekblokjes - kaasbordje - espresso) Op een zondag in juni (gegrilde groenten - avocado met zalm - kaasbordje - koffie & mattentaart) Op een maandag in juli (hapjesbord - koude Breughel maaltijd - kaasbordje) Op een dinsdag in juli (gegrilde scampi - gegrilde eendenborst, erwtjes, aardappelen - koffie, chocolade) Op een woensdag in juli (toast rillettes - merguez, wortelen, aardappelpuree - muntthee) Op een donderdag in juli (gemengde salade - kipfilet, dragonsaus, pasta - zwarte thee) Op een vrijdag in juli (peulerwtjes & eitje - Breydelspek, boontjes, aardappelen - espresso) Op een zaterdag in juli (hapjes & vis & vlees op de barbecue - koffie) Op een zondag in juli (koude visschotel - koude vleesschotel - ijsje met rode bessen - espresso) Op een maandag in augustus (hapjesbord - gegratineerd vispannetje, pasta - espresso) Op een dinsdag in augustus (salade met scampi - visgyros, pitabrood - vanille-ijs met aardbeien) Op een woensdag in augustus (maaltijdsalade met pasta, gerookte zalm, avocado - thee) Op een donderdag in augustus (rucola met parmesan - gourmet met rauwe groentjes - koffie) Op een vrijdag in augustus (kaas- en garnaalkroket - pita met vlees en groentjes - koffie & praline) Op een zaterdag in augustus (groentemozaïek - lamsboutsnede, witte kool, aardappel - Griekse koffie) Op een zondag in augustus (gerookte sprotjes, mierikswortel - steak tartaar, salade, frietjes - Espresso)
Op een maandag in september (hapjesbord - forel & gebakken aardappelen - thee) Op een dinsdag in september (gevulde champignons - varkenskotelet & boontjes - kaasje - Griekse koffie) Op een woensdag in september (bruschetta - boontjessalade - aubergine & kip - kaasje - espresso) Op een donderdag in september (gevulde tomaat - kalkoenfilet, champignonsaus & pasta - kaasje - koffie) Op een vrijdag in september (champignons - zeepaling & aardappelpuree - groene salade - kaasje - espresso) Op een zaterdag in september (erwtensoep - kangoeroesteak, spruitjes & aardappelpuree - thee) Op een zondag in september (tomaatgarnaal - entrecote, cresson & frietjes - koffie) Nog een zondag in september (carpaccio van rund - kip in roomsaus & aardappelen - rijstpap - koffie) Op een maandag in oktober (toastjes zalmsalade - chipolata, spruitjes & aardappelen - kaasje - koffie) Nog een dinsdag in oktober (gerookte zeepaling - varkenskotelet, witloof & aardappelpuree - kaasje) Op een woensdag in oktober (bordje Veneto - lamsragout & aardappelpuree - mattentaart & koffie) Op een donderdag in oktober (toastjes pitasalade - lamsfilet & witte kool - kaasje - Griekse koffie) Op een vrijdag in oktober (bordje wildpaté - gevulde paprika & rijst - thee) Op een zaterdag in oktober (varkenshersentjes - varkenskotelet, schorseneren & aardappelen - espresso) Nog een zaterdag in oktober (slaatje & tomaat - entrecôte & gebakken schorseneren - espresso) Op een zondag in oktober (garnaalkroketten - varkensniertjes & aardappelpuree - vanillepudding - espresso) Op een maandag in november (groentesoep - lamsboutsnede, ratatouille & aardappelpuree - Turkse koffie) Op een dinsdag in november (hapjesbord - blinde vinken & witte kool - espresso) Op een woensdag in november (knolseldersoep - varkenskotelet & wortelen - fruitsalade - koffie) Op een donderdag in november (geitenkaasje & witloof - braadworst & broccoli - muntthee) Op een vrijdag in november (venkelsoep - Alaska pollak, tartaresaus & aardappelpuree - kaasje) Op een zaterdag in november (gemengde salade - mosselen & brood - mattentaart & koffie) Op een zondag in november (tomaatgarnaal - mosselsoep - kaasje - espresso) Op een maandag in december (carpaccio van rund - varkenskotelet, knolselder & gebakken aardappelen - koffie) Op een dinsdag in december (slaatje - hespenrolletjes met witloof - aardappelpuree - thee) Op een woensdag in december (wortelsalade - bloedworst & appelmoes - yoghurt) Nog een donderdag in december (scampi met look - heilbotfilet met pasta - koffie) Op een vrijdag in december (scampi menu: amuse bouche - met look & stokbrood - met tomaten & tagliatelle - thee) Op een zaterdag in december (hapjesbord met vissalade - hertenragout & rode kool - koffie) Op een zondag in december (gerookte zeepaling - kalfsniertjes & rijst - koffie & gebakje)
KOKEN VOOR 1 OF 2
PERSONEN KAN DUS WEL DEGELIJK GEVARIEERD EN VERRASSEND ZIJN
Meer ideeën, recepten en menu's vind je in volgende rubrieken :
Home Page << www.guidodevliegher.be >> Startpagina |