_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Menu .. Gerecht .... Recept ...... Elke dag anders

  
Ik kook iedere dag voor 1 persoon.
Vandaag had ik op mijn menu : enkele restjes,
voldoende creativiteit, een beetje tijd en veel smaak.
  

 

  
Wat eet ik vandaag ?   ...   Indische tomatensoep   ...   heb je geen inspiratie meer ?
  
  
Menu voor één persoon op een zondag in maart
  
  
Welk gerecht kan ik nu eens klaarmaken ?   ...   hier enkele nieuwe ideeën !
  
Gerechtje Ingrediënten  Bereiding Opdienen

Indische tomatensoep

(W)


Tomatenblokjes, ajuin
Kippenbouillon
(extra voor morgen of diepvries)

Soep klaarmaken
Volgens recept  Recept openen voor dit gerecht

  
Met een stuk stokbrood

 

Château Briand
met béarnaise saus
sla en aardappelkroketjes

(W)

   
1 stuk château briand, salade
béarnaise saus
aardappelkroketten
(kroketten uit diepvries)

Vlees rosé braden

Salade klaarmaken

Kroketten bakken

  
Met glas droge rode wijn

 

Fleur du Cap
Pinotage
South Africa
  

Koffie

   
2 eetlepels koffiebonen
(Graindor Mokka)
1 stukje pure chocolade 70%   
   
Koffiebonen malen
(koffie zetten)
   

Met stukje chocolade

  
Een dagschotel voor 1 persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
  
12u00 - 14u00 ( K ) = koud gerecht ( W ) = warm gerecht Klaargemaakt  voor  1  persoon
  
en natuurlijk kan dit ook als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
  

*   Klik op  Recept openen voor dit gerecht  voor recept   *                        *   Klik op  Korte uitleg bij dit gerecht  voor korte uitleg   *

 

 

   
Overzicht van alle dagschotels - Menu voor 1 persoon
    
  

   

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina