Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een zondag in maart
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Indische tomatensoep
(W) |
Tomatenblokjes, ajuin
Kippenbouillon
(extra voor morgen of diepvries)
|
Soep klaarmaken
Volgens recept
|
Met een stuk stokbrood
|
Château Briand
met béarnaise saus
sla en aardappelkroketjes
(W) |
1 stuk château briand, salade
béarnaise saus
aardappelkroketten
(kroketten uit diepvries)
|
Vlees rosé braden
Salade klaarmaken
Kroketten bakken
|
Met glas droge rode wijn
Fleur du Cap
Pinotage
South Africa
|
Koffie
|
2 eetlepels koffiebonen
(Graindor Mokka)
1 stukje pure chocolade 70%
|
Koffiebonen malen
(koffie zetten)
|
Met stukje chocolade |
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
12u00 - 14u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|