Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een zondag in juni
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Gegrilde groenten
Stokbrood
(K) |
Courgette, gele paprika,
aubergine, champignons
(extra bewaren in olijfolie)
|
Groenten klaarmaken
Variante van recept
|
Met glas droge witte wijn
Château Bois de Meneau
Bordeaux
France
|
Avocado, tomaat, sjalot
met gerookte zalm
Stokbrood
(K) |
1 avocado, 1 tomaat, 1 sjalot
150 gr gerookte zalm
|
Maaltijdsalade klaarmaken
Variante van recept
|
Kaasbordje
(K) |
Camembert,
Passendale, Oud Brugge
|
Op bord schikken |
Met glas droge rode wijn
Cave du Château de Chenas
Beaujolais
France
|
Koffie
en mattentaartje
|
2 eetlepels koffiebonen
(Java Caracoli)
|
Koffiebonen malen
(koffie zetten)
|
Met mattentaartje |
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
12u00 - 14u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|