_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Avocado met krab en zalm

 

Alfabetische overzicht RECEPTEN

Mijn nieuwste RECEPTEN

Koken voor 1 persoon

Avocado tapa

MENU waarin dit gerecht verwerkt is

 Dagschotel juni

 

Voorgerecht

Groenten - Vis - Zeevruchten - Voorgerechten - Eenvoudig - Tapas

2 personen

 

 BENODIGDHEDEN :

1 avocado, 100 gr krabsalade, 100 gr zalm- of tonijnsalade

BEREIDING :

De avocado schillen, halveren en de pit verwijderen.  Ieder helft in 4 parten snijden en in waaiervorm op een bord schikken.

Leg in de midden de krabsalade, en aan de twee zijkanten de zalmsalade.

 

Serveersuggestie :  met stokbrood of getoast brood

Variante : je kan de krab- en zalmsalade vervangen door allerlei andere vissalades

Wijntip : een droge witte wijn (vb. Chenin Blanc)

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina