_____________________________________________________________________________________________________________________________________ Koken elke dag Koken voor mij alleen. Eerst en vooral breng ik allerlei informatie voor zij die willen koken voor één persoon. Om dan binnen beperkte tijd een volledig menu op tafel te brengen is het handig om een restje te verwerken, om een makkelijk recept te hebben of een gerecht met korte bereidingstijd. Je kan het best regelmatig iets méér klaar maken, zodat er een restje overblijft voor morgen. Vegetarisch koken. Ik ben helemaal geen vegetarier, maar er hoeft ook niet elke dag vlees op tafel te komen. We eten gemiddeld toch al veel te veel vlees, dus kan een vegetarisch gerecht een gezonde afwisseling zijn. En heb je vegetariërs op bezoek, dan is het helemaal niet moeilijk om een volledig aangepast menu klaar te maken. Koken voor vrienden. Natuurlijk kunnen alle gerechten en menu's uit vorige rubriek ook voor twee of meer personen gebruikt worden. Heb je vrienden op bezoek, dan is dit een goede gelegenheid om eens een stoofpotje klaar te maken (wees niet zuinig met de hoeveelheden, want restjes van een stoofpot zijn ideaal om in de diepvries te bewaren en dan later enkel nog op te warmen). Een menu voor elke dag. Alle
gerechten zijn hier verwerkt in een menu voor elke dag, gerangschikt naar de
seizoenen.
Ben je alleen en wil je toch lekker koken :
Zoek je ideeën voor een middagmaal of een avondmaal :
Wil je graag je gasten verrassen met een speciaal menu :
Is koken je hobby, maak er dan een feestje van :
Home Page << www.guidodevliegher.be >> Startpagina |