Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een zaterdag in november
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Gemengde salade
(K) |
Ijsbergsla
½ tomaat, 1 wortel
Vinaigrette
|
Salade klaarmaken
|
Met glas droge witte wijn
Château Bois de Meneau
Bordeaux Blanc
France
|
Mosselen
Bruin brood
(W)
|
2 kg mosselen, 2 middelgrote uien,
2 teentjes look, selder, tijm, peper
(kookvocht en ¼ van de mosselen
bewaren voor soepje morgen)
Eenvoudig mosselsausje
Bruin brood
|
Mosselen klaarmaken
Variante van recept
Mosselsausje maken
|
Mattentaart
Koffie
Poire William
|
2 eetlepels koffiebonen
(Java Caracoli)
1 mattentaart
|
Koffiebonen malen
(koffie zetten)
|
Met mattentaart
Digestiefje "Poire William" |
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
19u00 - 21u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|