Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een maandag in juni
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Hollandse maatjes
met ajuin
en stokbrood
(K) |
2 Hollandse maatjes
1 klein ajuintje
Stokbrood
|
Ajuin fijn snijden
Bord schikken
|
Met glas droge witte wijn
Duc de Lerme
Sauvignon Blanc
Pays d'Oc
France
|
Varkenskotelet
met wortelen en aardappelen
(W) |
1 varkenskotelet
Wortelen
Aardappelen
(extra aardappelen voor morgen)
|
Aardappelen koken
Wortelen klaarmaken
Volgens recept
Varkenskotelet bakken
|
Met glas droge rode wijn
Duc de Lerme
Merlot
Pays d'Oc
France
|
Thee
|
Black tea Ceylon
|
Thee zetten
(met theeblaadjes in thee-ei) |
Met stukje nougat
|
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
20u00 - 21u30 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|