Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een dinsdag in oktober
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Gerookte zeepaling
Mierikswortelsaus
Toastbrood
(K) |
100 gr gerookte zeepaling
1 eetlepel mierikswortelsaus
2 sneden toastbrood
|
Bordje schikken met zeepaling
en mierikswortelsaus
Toastbrood roosteren
|
Met bruisend water Bru |
Varkenshaasje
Witloofsalade
Aardappelpuree
(W) |
200 gr varkenshaasje
120 gr witloof, 1 eetlepel mayonaise
1 portie aardappelpuree
(gisteren gemaakt met restje aardappelen)
|
Varkenshaasje rosé bakken
en versnijden
Witloof fijn snijden
en mengen met mayonaise
Aardappelen opwarmen in microgolf
|
Met glas droge rode wijn
Loggia DelleSassaie
Vino Nobile di Montepulciano
Sangiovese
Italia
|
Kaasje
(K) |
30 gr Crottin de Chavignol
1 snede bruin brood |
|
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
20u00 - 21u30 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|