_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Menu .. Gerecht .... Recept ...... Elke dag anders

  
Ik kook iedere dag voor 1 persoon.
Vandaag had ik op mijn menu : enkele restjes,
voldoende creativiteit, een beetje tijd en veel smaak.
  

 

  
Wat eet ik vandaag ?   ...      ...   heb je geen inspiratie meer ?
  
  
Menu voor één persoon op een vrijdag in februari
  
  
Welk gerecht kan ik nu eens klaarmaken ?   ...   hier enkele nieuwe ideeën !
  
Gerechtje Ingrediënten  Bereiding Opdienen

Slaatje en
toast met Noordzeesalade

(K)


Waterkers, toastbrood
en
100 gr Noordzeesalade

Slaatje samenstellen
Variante van recept  Recept openen voor dit gerecht

  
Met glas droge witte wijn

 

Duc de Lerme
Sauvignon Blanc
France
  

Gebakken kalfslever
met tagliatelli en tomatensaus

(W)

   
1 snede kalfslever (150 à 200 gr)
150 gr tagliatelle
Tomaat, ajuin, look, peterselie

 

Kalfslever bakken

Tagliatelle beetgaar koken

Tomatensaus maken
 Korte uitleg bij dit gerecht
   

  
Met glas droge rode wijn

 

Château Rigaud
Puisseguin St-Emilion
France
  

Koffie

   
2 eetlepels koffiebonen
(Graindor Mokka)
1 stukje pure chocolade 70%   
   
Koffiebonen malen
(koffie zetten)
   

Met stukje chocolade

  
Een dagschotel voor 1 persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
  
20u00 - 22u00 ( K ) = koud gerecht ( W ) = warm gerecht Klaargemaakt  voor  1  persoon
  
en natuurlijk kan dit ook als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
  

*   Klik op  Recept openen voor dit gerecht  voor recept   *                        *   Klik op  Korte uitleg bij dit gerecht  voor korte uitleg   *

 

 

   
Overzicht van alle dagschotels - Menu voor 1 persoon
    
  

   

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina