Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een vrijdag in februari
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Slaatje en
toast met Noordzeesalade
(K) |
Waterkers, toastbrood
en
100 gr Noordzeesalade
|
Slaatje samenstellen
Variante van recept
|
Met glas droge witte wijn
Duc de Lerme
Sauvignon Blanc
France
|
Gebakken kalfslever
met tagliatelli en tomatensaus
(W) |
1 snede kalfslever (150 à 200 gr)
150 gr tagliatelle
Tomaat, ajuin, look, peterselie
|
Kalfslever bakken
Tagliatelle beetgaar koken
Tomatensaus maken
|
Met glas droge rode wijn
Château Rigaud
Puisseguin St-Emilion
France
|
Koffie
|
2 eetlepels koffiebonen
(Graindor Mokka)
1 stukje pure chocolade 70%
|
Koffiebonen malen
(koffie zetten)
|
Met stukje chocolade |
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
20u00 - 22u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|