Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een woensdag in januari
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Gevulde tomaat
met krabsalade
(K)
|
1 tomaat
50 gr krabsalade
Toastbrood
|
Tomaat uithollen
en opvullen
Eventueel garnieren
met sla, rucola, tuinkers, ... |
Met glas droge witte wijn
Duc de Lerme
Chardonnay
France |
Varkensgyros
met gekookte rijst
(W) |
150 gr rundsvlees
1/2 rode paprika, ajuin, look
75 gr rijst |
Gyros klaarmaken
Volgens recept
Rijst gaar koken |
Met glas droge rode wijn
Chateau Bois de Meneau
Bordeaux
France
|
Kaasje Vacherin
(K) |
50 gr kaas Vacherin
Bruin brood
|
|
Thee & Loukoum
|
Rooibosthee
|
Thee zetten
(met theeblaadjes in thee-ei)
|
Met stukje Turkisch Delight
|
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
19u30 - 21u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|