Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een zaterdag in april
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Tomaat - Mozzarella
(K) |
1 tomaat
125 gr Mozzarella
Stokbrood
Olijfolie, basilicum
|
Bordje klaarmaken
Volgens recept
|
Met glas droge witte wijn
Bovlei Winery
Wellington
Chenin Blanc
South Africa
|
Lamsboutsnede
Gestoofd witloof
Gebakken aardappeltjes
(W) |
1 lamsboutsnede, rozemarijn
300 gr witloof
Gekookte aardappelen, sjalot, look
(restje aardappelen van gisteren)
|
Witloof stoven
Aardappelen bakken
Lamsboutsnede rosé bakken
|
Met glas droge rode wijn
Franschhoek Cellar
Stone Bridge
Pinotage
South Africa
|
Pannenkoek
met koffie
(K) |
2 pannenkoeken |
Opwarmen in microgolfoven |
Met een kopje koffie
|
Kersen op jenever
|
Kersen op jenever
(vorig jaar opgelegd tijdens kersentijd)
|
7 kersen en likeur
in een glaasje vullen |
|
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
19u00 - 21u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|