Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een zondag in april
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Borrelhapjes
(K) |
Enkele blokjes kaas 'Comté'
Een paar zwarte olijven
|
Hapjes op een bordje schikken
en opdienen met gekoeld biertje
|
Met een glas bier
Schneider Weisse
Original 0,5 l
Hefe Weizenbier
|
Entrecôte
Gemengde salade
Aardappeltjes in de pel
(W) |
1 entrecôte (300gr)
Sla, tuinkers, komkommer
Krielaardappelen
(extra aardappelen voor morgen)
|
Entrecôte rosé bakken
op de elektrische grill
Gemengd slaatje maken
en opdienen met vinaigrette
Krielaardappeltjes koken
en opdienen met fijngesnipperde
verse tijm en peper van de molen
|
Met glas droge rode wijn
Campo Viejo
Reserva Fuenmayor
España
|
Espresso
met chocolade
|
2 eetlepels koffiebonen
(Graindor Espresso)
|
Koffiebonen malen
(koffie zetten met Italiaans espresso kannetje)
|
Met chocolade "Zero" |
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
12u00 - 14u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|