Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een vrijdag in januari
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Hapje met tonijnsalade
(K) |
1 snede bruin brood
Tonijnsalade
|
Volgens recept
Brood toasten
en in stukjes snijden
|
Met glas droge sherry
Domecq Fino N°2
Jerez de la Frontera
Espagna
|
Spaghetti Bolognese
(W) |
100 gr pasta
1 portie spaghetti saus
(eigen bereiding uit diepvries)
|
Pasta 'al dente' koken
Spaghetti saus opwarmen
in microgolf
|
Met glas droge rode wijn
Reserva Privada
Viña Tarapaca
Chili
|
Thee
|
Black tea Ceylon
|
Thee zetten
(met theeblaadjes in thee-ei)
|
Met suikerwafel |
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
20u00 - 22u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|