Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een vrijdag in mei
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Griekse salade
(K) |
wat
en
hoeveel
(eigen bereiding uit diepvries)
|
Griekse salde maken
Volgens recept
|
Met glas droge witte wijn
Retsina
Greece
|
Moussaka
(W) |
Aubergine, tomaat
lamsgehakt, aardappel
(eigen bereiding uit de diepvries)
|
Moussaka
Volgens recept
Opwarmen in microgolfoven |
Met glas droge rode wijn
Fleur du Cap
Pinotage
Suid Afrika
|
Yoghurt met honing en
noten
(K) |
Yoghurt
(eigen bereiding zonder suiker)
vloeibare honing, okernoten
|
Yoghurt
Volgens recept
|
|
Griekse koffie
|
2 eetlepels koffiebonen
(Graindor Mokka)
1 koffielepel suiker
|
Griekse koffie maken
|
|
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
20u00 - 22u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|