Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een donderdag in januari
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Hazenpaté
Ajuinconfituur
(K) |
50 gr hazenpaté
1 koffielepel ajuinconfituur
1 snede rozijnenbrood
|
Brood roosteren
Alles op bord schikken
|
Met glas Porto
Real Velha
Vintage Port 1985
|
Hamburger van rund
Koolrabi
Aardappelen
(W) |
1 hamburger
2 koolrabi
Aardappelen
(extra aardappelen en koolrabbi
voor morgen)
|
Aardappelen koken
en
Hamburger bakken
Koolrabi klaarmaken
|
Met glas droge rode wijn
Château les Grands Maréchaux
Premières côtes de Blaye
France
|
Yoghurt
(K) |
(begin deze week gemaakt)
|
Volgens recept
|
|
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
19u30 - 21u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|