Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een vrijdag in maart
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Gebakken baby octopus
met stokbrood en citroen
(W) |
150 gr baby octopus
(uit diepvries)
Stokbrood, boter, schijfje citroen |
Octupus ontdooien
en bakken in de boter
|
Met glas droge witte wijn
Mont Asolo
Pinot Grigio
Italia
|
Aan tafel bereide filet
americain
met sla
en handgesneden frietjes
(W) |
175 gr americain puur
salade
aardappelen
|
Filet americain klaarmaken
Volgens recept
Salade plukken en spoelen
Frieten snijden en bakken |
Met glas droge rode wijn
Clos Malverne
Pinotage
Zuid-Afrika
|
Espresso
met praline
|
2 eetlepels koffiebonen
(Café Cubano)
2 pralines
|
Koffiebonen malen
(koffie zetten met Italiaans espresso kannetje)
|
Met praline
Chocolaterie "Willaert" |
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
20u00 - 22u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|