Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een donderdag in maart
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Gegrilde groenten
(K) |
½ rode paprika
½ zoete ajuin
2 teentjes look
olijfolie
|
Groenten vooraf klaarmaken
Variante van recept
|
Met glas droge witte wijn
Blygedacht
Sauvignon Blanc
Zuid-Afrika
|
Varkenskotelet
met saus 'Bleu de Bresse'
Gebakken krielaardappeltjes
(W) |
1 varkenskotelet (hespensnede)
50 gr kaas Bleu de Bresse
Gekookte krielaardappeltjes
(restje van gisteren)
|
Varkenskotelet bakken
en saus maken
Variante van recept
Aardappeltjes bakken
|
Met glas droge rode wijn
Stonecross
Shiraz
Western Cape
Zuid-Afrika
|
Yoghurt met honing en
noten
(K) |
2dl yoghurt natuur
2 eetlepels honing
enkele noten
|
Alle ingrediënten samen mengen
en koel opdienen
Volgens recept
|
|
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
19u30 - 21u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|