_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Menu .. Gerecht .... Recept ...... Elke dag anders

  
Ik kook iedere dag voor 1 persoon.
Vandaag had ik op mijn menu : enkele restjes,
voldoende creativiteit, een beetje tijd en veel smaak.
  

 

  
Wat eet ik vandaag ?   ...   Venkelsoep   ...   heb je geen inspiratie meer ?
  
  
Menu voor één persoon op een vrijdag in november
  
  
Welk gerecht kan ik nu eens klaarmaken ?   ...   hier enkele nieuwe ideeën !
  
Gerechtje Ingrediënten  Bereiding Opdienen

Venkelsoep

(W)


1 venkel, 2 ajuinen
(extra voor diepvries)


Venkelsoep maken
    Recept openen voor dit gerecht
 

Alaska pollak
met tartaresaus
Aardappelpuree

(W)

   
200 gr visfilet Alaska pollak
(porties diepvries Colruyt)
1 kleine ajuin, peterselie, kappertjes,
augurken, mayonaise
Aardappelen, boter, melk 


Vis bakken in wat olijfolie

Tartaresaus maken
Korte uitleg bij dit gerecht

Aardappelpuree klaarmaken
 Korte uitleg bij dit gerecht   

  
Met glas droge witte wijn

 

Château Bois de Meneau
Bordeaux Blanc
France
  

Kaasje

(K)

   
60 gr Père Joseph

1 snede haverbrood
   

 

  
Met glas droge rode wijn

 

Château Bois de Meneau
Bordeaux Rouge
France
  

  
Een dagschotel voor 1 persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
  
20u00 - 22u00 ( K ) = koud gerecht ( W ) = warm gerecht Klaargemaakt  voor  1  persoon
  
en natuurlijk kan dit ook als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
  

*   Klik op  Recept openen voor dit gerecht  voor recept   *                        *   Klik op  Korte uitleg bij dit gerecht  voor korte uitleg   *

 

 

   
Overzicht van alle dagschotels - Menu voor 1 persoon
    
  

   

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina