Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een vrijdag in november
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Venkelsoep
(W) |
1 venkel, 2 ajuinen
(extra voor diepvries)
|
Venkelsoep maken
|
|
Alaska pollak
met tartaresaus
Aardappelpuree
(W) |
200 gr visfilet Alaska pollak
(porties diepvries Colruyt)
1 kleine ajuin, peterselie, kappertjes,
augurken, mayonaise
Aardappelen, boter, melk
|
Vis bakken in wat olijfolie
Tartaresaus maken
Aardappelpuree klaarmaken
|
Met glas droge witte wijn
Château Bois de Meneau
Bordeaux Blanc
France
|
Kaasje
(K) |
60 gr Père Joseph
1 snede haverbrood
|
|
Met glas droge rode wijn
Château Bois de Meneau
Bordeaux Rouge
France
|
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
20u00 - 22u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|