Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een donderdag in juni
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Bruschetta
(K) |
Stokbrood
Tomaat, sjalot, gele paprika,
olijfolie, balsamico azijn,
tuinkruiden
|
Bruschetta
Variante van recept
|
Met glas droge witte wijn
Duc de Lerme
Sauvignon Blanc
Pays d'Oc
France
|
Eendenborstfilet
met erwtjes
(W) |
1/2 eendenborstfilet
200 gr diepvrieserwtjes,
1 ajuin, olijfolie
|
Ajuin en erwtjes gaarstoven
Eendenborstfilet rosé bakken
|
Met glas droge rode wijn
Campo Veijo Reserva
Rioja
España
|
Koffie
Rabarbertaart
|
2 eetlepels koffiebonen
(Graindor Mokka)
|
Taart bakken
Volgens recept
Koffie zetten
|
Met stuk rabarbertaart |
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
20u00 - 21u30 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|