Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een zondag in januari
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Gevulde krielaardappel
met krabsalade en rivierkreeftje
(K) |
2 krielaardappelen
(gekookt en afgekoeld)
60 gr krabsalade
4 rivierkreeftjes |
Krielaardappelen opvullen
Volgens recept
|
Met glas droge witte wijn
Hill & Dale
Sauvignon Blanc
Zuid Afrika |
Struisvogelsteak
met wortelen
(W) |
180 gr struisvogelfilet
250 gr wortelen
2 eetlepels bosbessenconfituur
Stokbrood
|
Struisvogel bakken en saus maken
Variante van recept
Wortelen klaarmaken
Volgens recept
|
Met glas droge rode wijn
La Croix
Buzet
France |
Vanille-ijs met advokaat
(K) |
2 bollen vanille-ijs
2 eetlepels Filliers advokaat |
|
|
Espresso
met praline
|
2 eetlepels koffiebonen
(Graindor Mokka)
|
Koffiebonen malen
(koffie zetten met Italiaans espresso kannetje)
|
Met Belgische praline |
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
12u00 - 14u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|