_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Gerecht gevulde krielaardappeltjes

 

Alfabetische overzicht RECEPTEN

Mijn nieuwste RECEPTEN

Koken voor 1 persoon

Krielaardappel gevuld 

MENU waarin dit gerecht verwerkt is

Dagschotel in januari

 

Voorgerecht

Aardappelen - Zeevruchten - Voorgerechten - Eenvoudig - Creatief met restjes - Tapas

2 personen

 

 BENODIGDHEDEN :

4 gekookte en afgekoeld krielaardappelen, 120 gr krabsalade, 8 rivierkreeftjes (gepeld), 2 bladen sla  

BEREIDING :

Aardappelen halveren.

 1 blad sla per bord, de halve krielaardappelen hierop leggen.  Een koffielepel krabsalade op elke halve aardappel leggen en afwerken met een gepeld rivierkreeftje.

 

Serveersuggestie :  met stokbrood

Variante : is ook lekker met garnaalsalade, haringsalade, gerookte sprotfilet, ...

Wijntip : een droge witte wijn (vb. Zuid Afrikaanse Sauvignon Blanc)

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina