_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Creatief met Restjes

Recepten van aperitiefhapje tot nagerecht, 

waarin telkens een restje verwerkt wordt.

.

Aperitiefhapje - Voorgerechten

Aardapppelsalade met haringfilet    (restje aardappelen)

Aardappelsalade met sardientjes    (restje aardappelen)

Aperitief hapjesborden    (restjes ...)

Aperitief koude hapjes    (restjes ...)

Aperitief warme hapjes    (restjes ...)

Bloemkool met escargots    (restje bloemkool)

Bloemkool met garnaaltjes     (restje bloemkool)

Eenvoudig slaatje     (restje gekookte groenten)

Groentenmacédoine    (restje wortelen, boontjes, knolselder, ...)

Kalfsgebraad met rucola    (restje kalfsgebraad, kippenfilet,  ...)

Komkommer met Gandaham en Parmesaan    (restje komkommer)

Mosselpannetje, gegratineerd    (restje mosselen)

Pastasalade met garnalen en surimi     (restje pasta)

Rijstsalade met gegrilde tonijn     (restje gekookte rijst, gegrilde tonijn)

Slaatje met gerookte zalmsalade     (restje bloemkool)

Thaise soep met kip     (restje runderbouillon)

.

Hoofdgerecht - Bijgerechten

Aardappelen met paprika    (restje paprika)

Lengfilet met courgette     (restje courgette)

Maaltijdsalade met haringfilet      (restje aardappelen of restje haringfilet)

.

Nagerecht - Drank

Mousse van banaan en advokaat    (restje rijpe banaan)

 

 

Meer ideeën, recepten en menu's vind je in volgende rubrieken :

KOKEN elke dag

KOKEN met restjes

KOKEN voor 1 persoon

Een DAGSCHOTEL voor 1 of 2 personen

DAGELIJKS KOKEN, eenvoudige bereidingen

HAPJES   -   TAPAS   -   SLAATJES

 

   
ALFABETISCH  overzicht  van  alle  RECEPTEN
   

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina