_____________________________________________________________________________________________________________________________________ Komkommer met Gandaham
BENODIGDHEDEN
: E e n r e s t j e komkommer. Enkele sneden Gandaham, mayonnaise, een stuk Parmesaankaas (eventueel te vervangen door geraspte kaas), peper BEREIDING
: Snij van de komkommer ongeveer 24 schijven van 4 à 5 mm dik. Schik deze op 2 borden en leg op ieder schijfje komkommer een beetje mayonaise. Geef een flinke draai van de pepermolen over het volledige bord. Snij de Gandaham in 24 stukken, plooi elk stuk goed samen en leg op de komkommer. Werk af met een schilfer Parmesaankaas op elk stuk ham. Variante : heb je niet voldoende komkommer of meer personen te bedienen, kan dit ook als aperitiefhapje opgediend worden Variante : je kan Gandaham vervangen door Breydelspek, gekookte beenhesp, of een andere smaakvolle ham
Home Page << www.guidodevliegher.be >> Startpagina |