_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Menu .. Gerecht .... Recept ...... Elke dag anders

  
Ik kook iedere dag voor 1 persoon.
Vandaag had ik op mijn menu : enkele restjes,
voldoende creativiteit, een beetje tijd en veel smaak.
  

 

  
Wat eet ik vandaag ?   ...   Hapjesbord   ...   heb je geen inspiratie meer ?
  
  
Menu voor één persoon op een maandag in maart
  
  
Welk gerecht kan ik nu eens klaarmaken ?   ...   hier enkele nieuwe ideeën !
  
Gerechtje Ingrediënten  Bereiding Opdienen

Hapjesbord

(K)

   
Een bord vol overschotjes
van het weekend :
toast, ansjovis, gekookt ei
toast, pittasalade
krielaardappel, garnaalsalade

Alle hapjes klaarmaken
Variante van recept  Recept openen voor dit gerecht

  
Met glas droge witte wijn

 

Rudolf Müller
Riesling
Pfalz
Deutschland
  

Steak van zwaardvis
Gebakken koolrabi
Bruin brood

(W)

   
1 stuk zwaardvis (200 gr)
1 koolrabi
2 sneden bruin brood
hoeveel

Zwaardvis bakken in olijfolie
Koolrabi klaarmaken
 Korte uitleg bij dit gerecht
en bakken in de boter

Koffie

   
2 eetlepels koffiebonen
(Graindor Mokka)
1 stukje pure chocolade 70%   
   
Koffiebonen malen
(koffie zetten)
   

Met stukje chocolade

  
Een dagschotel voor 1 persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
  
19u30 - 21u00 ( K ) = koud gerecht ( W ) = warm gerecht Klaargemaakt  voor  1  persoon
  
en natuurlijk kan dit ook als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
  

*   Klik op  Recept openen voor dit gerecht  voor recept   *                        *   Klik op  Korte uitleg bij dit gerecht  voor korte uitleg   *

 

 

   
Overzicht van alle dagschotels - Menu voor 1 persoon
    
  

   

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina