Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een maandag in maart
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Hapjesbord
(K) |
Een bord vol overschotjes
van het weekend :
toast, ansjovis, gekookt ei
toast, pittasalade
krielaardappel, garnaalsalade
|
Alle hapjes
klaarmaken
Variante van recept
|
Met glas droge witte wijn
Rudolf Müller
Riesling
Pfalz
Deutschland
|
Steak van zwaardvis
Gebakken koolrabi
Bruin brood
(W) |
1 stuk zwaardvis (200 gr)
1 koolrabi
2 sneden bruin brood
hoeveel
|
Zwaardvis bakken in olijfolie
Koolrabi klaarmaken
en bakken in de boter
|
Koffie
|
2 eetlepels koffiebonen
(Graindor Mokka)
1 stukje pure chocolade 70%
|
Koffiebonen malen
(koffie zetten)
|
Met stukje chocolade |
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
19u30 - 21u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|