Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een woensdag in
oktober
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Bordje Italiaanse Veneto
(K) |
4 sneetjes salami Veneto
10 gr boter
1 zoetzure augurk
Stuk ovenkoek
|
Op bordje schikken
|
Met glas droge witte wijn
Duc de Lerme
Sauvignon Blanc
Vin de Pays d'Oc
France
|
Lamsragout
Aardappelpuree
(W) |
Een portie lamsragout
(eigen bereiding uit diepvries)
Een portie aardappelpuree
(eigen bereiding uit diepvries)
|
Lamsragout
en aardappelpuree
opwarmen in microgolf
|
Met glas droge rode wijn
Roodenberg
Western Cape
South Africa
|
Mattentaart
Koffie
|
2 eetlepels koffiebonen
(Graindor Mokka)
1 mattentaart
|
Koffiebonen malen
(koffie zetten)
|
Met mattentaartje
|
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
20u00 - 21u30 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Menu klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|