Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een zondag in februari
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Slaatje en
toast met haringsalade
(K) |
Groene krulsla, toastbrood
75 gr haringsalade
|
Slaatje samenstellen
Variante van recept
|
Met glas water
|
Hespenrolltjes met prei
Aardappelpuree
(W) |
2 stukken wit van prei
2 sneden gekookte hesp
kaassaus
aardappelen
(extra puree voor diepvries)
|
Hespenrolletjes klaarmaken
Variante van recept
Puree maken
|
Met glas droge rode wijn
Château Bois de Meneau
Bordeaux rouge
France
|
Thee
|
Black tea Ceylon
|
Thee zetten
(met theeblaadjes in thee-ei)
|
Met stukje cake
|
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
12u00 - 14u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|