Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een dinsdag in januari
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Slaatje met kaas
(K) |
Salade, 1 tomaat
50 gr kaas Nazateth
vinaigrette met balsamico
Stokbrood
|
Slaatje maken
Variante van recept
|
Met glas droge witte wijn
Tukulo
Chenin Blanc
Zuid-Afrika
|
Braadworst
Rode kool met appeltjes
Gekookte aardappelen
(W) |
1 braadworst
1rode kool, appelen
Aardappelen
(extra puree voor diepvries)
|
Rode kool met appeltjes
klaarmaken
(extra rode kool voor diepvries)
Worst bakken
en aardappelen koken
|
Met glas droge rode wijn
Fleur du Cap
Pinotage
Zuid-Afrika
|
Koffie
met chocoladetruffel
|
2 eetlepels koffiebonen
(Graindor Mokka)
Enkele chocoladetruffels
|
Koffiebonen malen
(koffie zetten)
Truffels maken
(extra om te bewaren in koelkast)
|
Met chocoladetruffels |
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
19u30 - 21u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|