Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een woensdag in november
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Knolseldersoep
(W) |
1 portie knolseldersoep
(eigen bereiding uit diepvries)
|
Knolseldersoep
opwarmen in de microgolf
|
|
Varkenskotelet
Geglaceerde wortelen
Gekookte aardappelen
(W) |
1 varkenskotelet
¼ kg wortelen
½ kg aardappelen
(extra voor puree voor morgen)
|
Wortelen klaarmaken
Varkenskotelet bakken
en sausje maken
|
Met glas droge rode wijn
Dornfelder
Rheinhessen
Deutschland
|
Fruitsalade
(K) |
1 appel, 1 peer
1 eetlepel suiker
1 eetlepel Kirsch
|
Appel en peer schillen
en in kleine blokjes snijden.
Suiker en Kirsch erdoor roeren
|
|
Koffie
|
2 eetlepels koffiebonen
(Java Caracoli)
|
Koffiebonen malen
(koffie zetten)
|
Met stukje chocolade |
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
19u30 - 21u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|