_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Menu .. Gerecht .... Recept ...... Elke dag anders

  
Ik kook iedere dag voor 1 persoon.
Vandaag had ik op mijn menu : enkele restjes,
voldoende creativiteit, een beetje tijd en veel smaak.
  

 

  
Wat eet ik vandaag ?   ...      ...   heb je geen inspiratie meer ?
  
  
Menu voor één persoon op een maandag in januari
  
  
Welk gerecht kan ik nu eens klaarmaken ?   ...   hier enkele nieuwe ideeën !
  
Gerechtje Ingrediënten  Bereiding Opdienen


Preisoep

(W)



(eigen bereiding uit diepvries)

   

Vol-au-vent
Gekookte rijst

(W)

   
75 gr rijst

Kip, gehakt, champignons
(extra vol-au-vent voor diepvries)

Vol-au-vent klaarmaken

Recept openen voor dit gerecht

  
Met glas droge rosé wijn

 

Duc de Lerme
Rosé
Vin de Pays d'Oc
France
  

Crème Catalane

(K)

   

(restje van feest gisteren)
   


Gemaakt volgens recept 
Recept openen voor dit gerecht

 

Espresso

   
2 eetlepels koffiebonen
(Graindor Mokka)
   

Koffiebonen malen
(koffie zetten met Italiaans espresso kannetje)
   
 
  
Een dagschotel voor 1 persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
  
19u30 - 21u00 ( K ) = koud gerecht ( W ) = warm gerecht Klaargemaakt  voor  1  persoon
  
en natuurlijk kan dit ook als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
  

*   Klik op  Recept openen voor dit gerecht  voor recept   *                        *   Klik op  Korte uitleg bij dit gerecht  voor korte uitleg   *

 

 

   
Overzicht van alle dagschotels - Menu voor 1 persoon
    
  

   

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina