Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een maandag in januari
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Preisoep
(W)
|
(eigen bereiding uit diepvries)
|
|
|
Vol-au-vent
Gekookte rijst
(W) |
75 gr rijst
Kip, gehakt, champignons
(extra vol-au-vent voor diepvries)
|
Vol-au-vent klaarmaken
|
Met glas droge rosé wijn
Duc de Lerme
Rosé
Vin de Pays d'Oc
France
|
Crème Catalane
(K) |
(restje van feest gisteren)
|
Gemaakt volgens recept
|
|
Espresso
|
2 eetlepels koffiebonen
(Graindor Mokka)
|
Koffiebonen malen
(koffie zetten met Italiaans espresso kannetje)
|
|
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
19u30 - 21u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|