Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een zaterdag in augustus
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Groentemozaïek
met pijnboompitten,
parmezaanschilfers
en balsamicodressing
(K) |
Tomaat, komkommer,
zoete ajuin, pijnboompitten,
parmezaanschilfers, dressing
van balsamico-azijn en olijfolie
|
Groentesalade klaarmaken
Variante van recept
|
Met glas droge witte wijn
Château Bois de Meneau
Bordeaux Blanc
France
|
Lamsboutsnede
met witte kool
en aardappelen
(W) |
1 lamsboutsnede, look, rozemarijn
Witte kool, aardappelen
(extra kool voor diepvries)
(extra aardappel voor salade)
|
Lamsboutsnede bakken
samen met de look en rozemarijn
Witte kool koken, en opdienen
met een bechamelsaus
Aardappelen koken |
Met glas droge rode wijn
La Croix
Buzet
France
|
Griekse koffie
|
2 eetlepels koffiebonen
(Graindor Mokka)
1 koffielepel suiker
|
Griekse koffie maken
|
|
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
19u00 - 21u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|