Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een maandag in februari
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Venkelsoep
(W) |
1 portie venkelsoep
(eigen bereiding uit diepvries)
|
Soep opwarmen in microgolf
|
Met snede bruin brood
|
Confit de canard
met bonen in tomatensaus
Aardappelen
(W) |
1 eendenbout confit
(eigen bereiding uit diepvries)
Bonen in tomatensaus
Aardappelen
(extra om morgen te bakken)
|
Confit en bonen klaarmaken
Variante van recept
Aardappelen koken
|
Met glas droge rode wijn
Château Cazelon
Montagne St-Emilion
France
|
Koffie
|
2 eetlepels koffiebonen
(Graindor Mokka)
1 stukje pure chocolade 70%
|
Koffiebonen malen
(koffie zetten)
|
Met stukje chocolade |
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
19u30 - 21u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|