Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een maandag in augustus
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Hapjesbord
(K) |
Kerstomaat, Mozarella, Basilicum
Druif, Affligemkaas
Toast, Pitasalade
Toast, Noordzeesalade
|
Alle hapjes klaarmaken
Variante van recept
|
Met glas cava
Gran Baron
Brut
Espagna
|
Gegratineerd vispannetje
met pasta Farfale
(W) |
1 kg mosselen, 100 gr roze garnalen
3 soorten vis elk 250 gram
Witte selder, ajuin, champignons
gemalen kaas
Pasta Farfale
|
Vispannetje klaarmaken
Volgens recept
Pasta klaarmaken
|
Met glas droge rode wijn
Antu Mapu
Sauvignon Blanc
Chile
|
Espresso
met stukje chocolade
|
2 eetlepels koffiebonen
(Graindor Espresso)
1 stukje pure chocolade 70%
|
Koffiebonen malen
(koffie zetten met Italiaans espresso kannetje)
|
Met stukje chocolade |
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
20u30 - 22u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|