Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een donderdag in november
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Lauw geitenkaasje
met witloof
(K) |
50 gr geitenkaas
1 witloof
1 snede toastbrood
Vinaigrette |
Slaatje en vinaigrette maken
|
Met glas droge Sherry
Fino Amados
Bodegas la Esperanza
Jerez de la Frontera
Espagna
|
Braadworst
Broccoli
Aardappelen
(W) |
1 braadworst
1 broccoli
½ kg aardappelen
(extra voor morgen broccoli gratin
& gebakken aardappelen)
|
Worst bakken
Sausje maken met braadresten
Broccoli klaarmaken
Aardappelen koken
|
Met glas droge rode wijn
Château Bois de Meneau
Bordeaux rouge
France |
Thee
|
Green tea
Enkele muntblaadjes
|
Thee zetten
(alles in de theepot doen
en serveren door een zeefje)
|
Met stukje gebak
|
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
19u30 - 21u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|