Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een woensdag in februari
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Gemarineerde ansjovis
met stukjes stokbrood
(K) |
Enkele gemarineerde ansjovisjes
Stukjes stokbrood
|
Leg een visje
op elk stukje stokbrood
|
Met glas droge sherry
Las Medallas de Argüeso
Manzanilla |
Spek en worst
met zuurkool
en aardappelpuree
(W) |
1 varkensworst,
1 snede vers spek
(extra puree voor diepvries)
Een potje zuurkool,
aardappelen |
Worst en spek bakken
Zuurkool en aardappelpuree
klaarmaken |
Met glas droge witte wijn
Oberrotweiler Käsleberg
Grauer Burgunder
Deutschland
|
Thee
met appeltaart
|
Black tea Ceylon
|
Thee zetten
(met theeblaadjes in thee-ei)
Stuk appeltaart volgens recept
|
Met stukje appeltaart
|
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
19u30 - 21u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|