_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Menu .. Gerecht .... Recept ...... Elke dag anders

  
Ik kook iedere dag voor 1 persoon.
Vandaag had ik op mijn menu : enkele restjes,
voldoende creativiteit, een beetje tijd en veel smaak.
  

 

  
Wat eet ik vandaag ?   ...   Kalfsniertjes met mosterdsaus   ...   heb je geen inspiratie meer ?
  
  
Menu voor één persoon op een zondag in december
  
  
Welk gerecht kan ik nu eens klaarmaken ?   ...   hier enkele nieuwe ideeën !
  
Gerechtje Ingrediënten  Bereiding Opdienen

Gerookte zeepaling

(K)


100 gr gerookte zeepaling
1 tomaat, 1 klein sjalotje
olijfolie, witte wijnazijn, peper

Tomatensalade maken
opdienen met de gerookte zeepaling
    

  
Met glas droge witte wijn

 

Cuvée de l'Abbaye
Altesse
Seyssel
France
  

Kalfsniertjes met mosterdsaus
Gekookte rijst

(W)

   
½ kalfsnier
Champignons, rijst


Kalfsniertjes klaarmaken
Recept openen voor dit gerecht

Rijst koken
    

  
Met glas droge rode wijn

 

Martine et Bernard Mollex
Pinot
Vin de Savoie
France
  

Koffie

   
2 eetlepels koffiebonen
(Java Caracoli)
 
   
Koffiebonen malen
(koffie zetten)
   
   
Met gebakje  
  
Een dagschotel voor 1 persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
  
12u00 - 14u00 ( K ) = koud gerecht ( W ) = warm gerecht Klaargemaakt  voor  1  persoon
  
en natuurlijk kan dit ook als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
  

*   Klik op  Recept openen voor dit gerecht  voor recept   *                        *   Klik op  Korte uitleg bij dit gerecht  voor korte uitleg   *

 

 

   
Overzicht van alle dagschotels - Menu voor 1 persoon
    
  

   

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina