Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een zondag in december
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Gerookte zeepaling
(K) |
100 gr gerookte zeepaling
1 tomaat, 1 klein sjalotje
olijfolie, witte wijnazijn, peper
|
Tomatensalade maken
opdienen met de gerookte zeepaling
|
Met glas droge witte wijn
Cuvée de l'Abbaye
Altesse
Seyssel
France
|
Kalfsniertjes met
mosterdsaus
Gekookte rijst
(W) |
½ kalfsnier
Champignons, rijst
|
Kalfsniertjes klaarmaken
Rijst koken
|
Met glas droge rode wijn
Martine et Bernard Mollex
Pinot
Vin de Savoie
France
|
Koffie
|
2 eetlepels koffiebonen
(Java Caracoli)
|
Koffiebonen malen
(koffie zetten)
|
Met gebakje |
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
12u00 - 14u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|