Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een vrijdag in december
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Amuse met scampi
(K) |
Aperobordje
Scampi + cocktailsaus
Aperoglaasje
Scampi + avocado
|
Hapjes maken
Variante van recept
|
Met fruitsap
|
Scampi met look
(K) |
6 scampi
look, boter, peterselie
Stokbrood
|
Scampi klaarmaken
|
Met water
|
Scampi in tomatensaus
Tagliatelle
(W) |
½ kg scampi
tomatenblokjes, sjalot, look
wortelen, sambal, olijfolie
gecondenseerde melk
(extra voor diepvries)
Tagliatelle
|
Scampi klaarmaken
Pasta 'al dente' koken
|
Thee 'Cameroun'
|
Thee, water en suiker
|
Thee koken in het water,
door zeefje gieten
suiker bijdoen
|
|
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
20u00 - 22u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|