Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een dinsdag in april
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Slaatje
met lauwe kippenlevers
en zonnebloempitten
(K) |
Salade, kippenlevers
zonnebloempitten, vinaigrette
|
Slaatje maken
Volgens recept
|
Met glas droge witte wijn
Château Bois de Meneau
Bordeaux Blanc
France |
Struisvogelfilet
Gecaramelliseerde worteltjes
Gebakken aardappelen
(W) |
Struisvogelfilet
Wortelen
Aardappelen
|
Vlees bakken
Volgens recept
|
Met glas droge rode wijn
Château Bois de Meneau
Bordeaux Rouge
France |
Kaasje
met toast van bruin brood
(K) |
40 gr camembert lait cru
en 1 snede bruin brood
|
|
Espresso
|
2 eetlepels koffiebonen
(Graindor Mokka)
|
Koffiebonen malen
(koffie zetten met Italiaans espresso kannetje)
|
|
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
19u30 - 21u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|