Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een zaterdag in februari
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Gemengd slaatje
(K) |
Groene krulsla
1 wortel, 1 tomaat
Vinaigrette
|
Slaatje samenstellen
Variante van recept
|
Met glas droge witte wijn
Duc de Lerme
Chardonnay
France
|
Goudbrasem in paprikasaus
Gekookte rijst
(W) |
1 goudbrasem (dorade)
Tomaat, paprika, ajuin
120 gr rijst
|
De vis klaarmaken
Variante van recept
De rijst koken
|
Espresso
met stukje chocolade
|
2 eetlepels koffiebonen
(Graindor Espresso)
1 stukje pure chocolade 70%
|
Koffiebonen malen
(koffie zetten met Italiaans espresso kannetje)
|
Met stukje chocolade |
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
19u00 - 21u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|