_____________________________________________________________________________________________________________________________________ 'Salat' met yoghurt-dressing
BENODIGDHEDEN
: Sla (kropsla, ijsbergsla, eikenbladsla, krulsla, veldsla, of gemengde sla), 2 tomaten, ½ komkommer, 2 à 3 wortelen Voor de yoghurt-dressing : 10 gr 'salat mix' kruiden (1 zakje), 6 eetlepels water, 6 eetlepels olie, 9 eetlepels yoghurt BEREIDING
: Sla spoelen, wortelen raspen, tomaten in stukken snijden en komkommer in schijfjes. De dressing maken : kruiden, water en olie goed mengen en er dan de yoghurt doorroeren. Schik
al de groenten op de borden en verdeel hierover de yoghurt-dressing.
Serveersuggestie : je kan deze salade ook bij de hoofdschotel serveren als 'Beilagen Salat' zoals in Duitsland Variante : met beetgaar gekookte groenten zoals schijfjes wortel, roosjes bloemkool, rode bieten, knolselder Wijntip
:
Home Page << www.guidodevliegher.be >> Startpagina |