Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een zondag in november
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Tomaat-garnaal
(K) |
½ tomaat
75 gr garnaaltjes
IJsbergsla
Whiskysaus
|
Slaatje klaarmaken
Variante van recept
Whiskysaus maken
|
Met glas droge witte wijn
Château Bois de Meneau
Bordeaux Blanc
France
|
Mosselsoep
Stokbrood
(W) |
100 gr mosselen zonder schelp
en kookvocht van de mosselen
(restje van gisteren)
|
Restje mosselen
Variante van recept
Mosselsoep maken
|
|
Kaasje met stokbrood
(K) |
½ crotin de Chavignol
20 gr Parmesan
|
|
Met glas droge witte wijn
Château Bois de Meneau
Bordeaux Blanc
France
|
Espresso
met stukje chocolade
|
2 eetlepels koffiebonen
(Graindor Espresso)
1 stukje pure chocolade 70%
|
Koffiebonen malen
(koffie zetten met Italiaans espresso kannetje)
|
Met stukje chocolade |
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
12u00 - 14u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|