Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een maandag in november
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Hapjesbord
(K) |
1 tomaat, 40 gr zalmsalade
4 sneden stokbrood, 40 gr wildpaté
|
Tomaten in 8 stukken snijden
zaadjes weghalen en een lepeltje
zalmsalade erop legen
Stokbrood roosteren
en beleggen met paté |
Met glas droge witte wijn
Gocker
Gewürztraminer
Alsace
France
|
Blinde vinken
Witte kool
(W) |
1½ blinde vinken
(extra in porties voor diepvries)
¼ witte kool
(eigen bereiding uit de diepvries)
|
Blinde vinken klaarmaken
Witte kool opwarmen
|
Met glas droge rode wijn
Châteaux Rigaud
Puissegain Saint-Emilion
France
|
Espresso
met stukje chocolade
|
2 eetlepels koffiebonen
(Graindor Mokka)
1 stukje chocolade ZERO
|
Koffiebonen malen
(koffie zetten met Italiaans espresso kannetje)
|
Met stukje chocolade |
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
19u30 - 21u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|