Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een zaterdag in januari
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Slaatje met
rivierkreeftjes
(K) |
100 gr gepelde rivierkreeftjes
1 tomaat, salade, cocktailsaus
|
Slaatje maken
Variante van recept
|
Met glas droge witte wijn
Château Bois de Meneau
Bordeaux Blanc
France
|
Mosselen
Bruin brood
(W)
|
1 kg mosselen, 1 middelgrote ui,
1 teentje look, selder, koriander
(kookvocht van de mosselen
bewaren voor soepje morgen)
Mosselsausje
Bruin brood
|
Mosselen klaarmaken
Variante van recept
Sausje klaarmaken
|
Espresso
met praline
|
2 eetlepels koffiebonen
(Graindor Mokka)
|
Koffiebonen malen
(koffie zetten met Italiaans espresso kannetje)
|
Met Belgische praline |
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
19u00 - 21u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|