_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Gevuld tomaatje

 

Alfabetische overzicht RECEPTEN

Mijn nieuwste RECEPTEN

Koken voor 1 persoon

MENU waarin dit gerecht verwerkt is

 

Dagschotel januari

 

Dagschotel mei

 

Dagschotel september

 Mijn menu in foto's

 

Voorgerecht

Groenten - Vis - Zeevruchten - Salades - Voorgerechten

2 personen

 

 BENODIGDHEDEN :

2 tomaten, een handvol salade, 100 gr noordzee salade, 100 gr scampi salade, siroop van balsamico azijn.

Vinaigrette : 1 eetlepel balsamico azijn, 2 eetlepels olijfolie, peper en zout.

BEREIDING :

Spoel de salade en snij in reepjes, schik in het midden van de borden.

Halveer de tomaten, haal de pitjes weg en vul ze op met de vissalades.  Leg langs beide zijden van de salade een gevulde halve tomaat. 

Maak de vinaigrette en sprenkel over de salade.  Versier links en rechts met de siroop van balsamico.

 

Serveersuggestie :  opdienen met een gegrild stuk stokbrood

Variante : je kan de tomaat met allerlei andere vissalades opvullen

Wijntip : een droge witte wijn (vb. muscadet sur Lie)

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina