_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Menu .. Gerecht .... Recept ...... Elke dag anders

  
Ik kook iedere dag voor 1 persoon.
Vandaag had ik op mijn menu : enkele restjes,
voldoende creativiteit, een beetje tijd en veel smaak.
  

 

  
Wat eet ik vandaag ?   ...   Hapjesbord   ...   heb je geen inspiratie meer ?
  
  
Menu voor één persoon op een maandag in september
  
  
Welk gerecht kan ik nu eens klaarmaken ?   ...   hier enkele nieuwe ideeën !
  
Gerechtje Ingrediënten  Bereiding Opdienen

Hapjesbord

(K)

   
Tomaat, garnaaltjes
Avocado, gerookte zalm
Toastbrood, noordzeesalade   

Hapjes klaarmaken
Keuze uit veel hapjes  Recept openen voor dit gerecht

  
Met glas droge sherry

 

Domecq Fino N°2
Jerez de la Frontera
Espagna
  

Forel met amandel
gebakken aardappelen

(W)


   
1 forel, amandelschilfers, boter

Gekookte aardappelen
(restje van gisteren)
   


Forel klaarmaken
Korte uitleg bij dit gerecht

Aardappelen bakken
Variante van recept  Recept openen voor dit gerecht

  
Met glas droge witte wijn

 

Tarapaca
Sauvignon Blanc
Central Valley
Chili
  

Thee

   
Orange Pekoe Ceylon
   
   
Thee zetten
(met theeblaadjes in thee-ei)
   

Met koekje

  
Een dagschotel voor 1 persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
  
20u30 - 22u00 ( K ) = koud gerecht ( W ) = warm gerecht Klaargemaakt  voor  1  persoon
  
en natuurlijk kan dit ook als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
  

*   Klik op  Recept openen voor dit gerecht  voor recept   *                        *   Klik op  Korte uitleg bij dit gerecht  voor korte uitleg   *

 

 

   
Overzicht van alle dagschotels - Menu voor 1 persoon
    
  

   

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina