Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een maandag in
september
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Hapjesbord
(K) |
Tomaat, garnaaltjes
Avocado, gerookte zalm
Toastbrood, noordzeesalade |
Hapjes klaarmaken
Keuze uit veel hapjes
|
Met glas droge sherry
Domecq Fino N°2
Jerez de la Frontera
Espagna
|
Forel met amandel
gebakken aardappelen
(W) |
1 forel, amandelschilfers, boter
Gekookte aardappelen
(restje van gisteren)
|
Forel klaarmaken
Aardappelen bakken
Variante van recept
|
Met glas droge witte wijn
Tarapaca
Sauvignon Blanc
Central Valley
Chili
|
Thee
|
Orange Pekoe Ceylon
|
Thee zetten
(met theeblaadjes in thee-ei)
|
Met koekje |
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
20u30 - 22u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|