Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een donderdag in
september
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Gevulde tomaat
(K) |
1 tomaat
gemengde snijsla
75 gr zalmsalade
|
Slaatje maken
Variante van recept
|
Met glas droge witte wijn
Château Bois de Meneau
Bordeaux Blanc
France
|
Kalkoenfilet
Champignonsaus
Pasta
(W) |
200 gr kalkoenfilet
125 gr champignons
1 dl culinaire room
Pasta
|
Kalkoenfilet bakken
Saus maken
Variante van recept
Pasta koken
|
Met glas droge rode wijn
Château Bois de Meneau
Bordeaux Rouge
France
|
Kaasje & druiven
(K) |
50 gr comté prestige
12 witte druiven |
Druiven halveren en ontpitten |
Koffie
|
2 eetlepels koffiebonen
(Graindor Mokka)
1 stukje pure chocolade 70%
|
Koffiebonen malen
(koffie zetten)
|
Met stukje chocolade |
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
20u30 - 22u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Menu klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|