Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een donderdag in februari
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Komkommerhapje
(K) |
6 schijfjes komkommer (4 mm dik)
6 stukjes kaas Chevragne
|
Leg op elk schijfje komkommer
een stukje kaas
|
Met glas droge sherry
Las Medallas de Argüeso
Manzanilla |
Gentse stoverij
witloofsalade
Aardappelen
(W) |
Rundvlees, flesje bier, ajuin
(extra voor diepvries)
Witloof, aardappelen |
Stoverij klaarmaken
Volgens recept
Witloof fijn snijden
mengen met mayonaise
Aardappelen koken |
Met glas bier
Keizer Karel
(blond of bruin)
|
Rooibos thee
|
1 eetlepel losse rooibos thee
Een gebakje |
Thee zetten
(met rooibosthee in thee-ei) |
Met gebakje |
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
19u30 - 21u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|