Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een zaterdag in
oktober
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Varkenshersentjes
met boerenbrood
(W) |
Varkenshersentjes
boerenbrood en boter
|
Varkenshersentjes klaarmaken
|
Met glas droge witte wijn
Duc de Lerme
Chardonnay
Vin de Pays d'Oc
France
|
Varkenskotelet
gebakken schorseneren
aardappelen
(W) |
1 varkenskotelet
Schorseneren,
boter, bloem, melk
Aardappelen
(aardappelpuree maken met extra aardappelen)
|
Kotelet bakken
Schorseneren en saus klaarmaken
Aardappelen koken |
Met glas droge rode wijn
Chäteau Bois de Meneau
Bordeaux Rouge
France
|
Coupe "Dame Blanche"
(K) |
3 bolletjes vanillie-ijs
Warme chocoladesaus |
Coupe samenstellen |
|
Espresso
|
2 eetlepels koffiebonen
(Graindor Espresso)
|
Koffiebonen malen
(koffie zetten met Italiaans espresso kannetje)
|
|
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
19u00 - 21u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|