Wat eet ik vandaag ?
... x ... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een dinsdag in maart
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Champignons
met mozarella
(K) |
5 middelgrote champignons
50 gr mozarella
olijfolie
|
wat en hoe
Variante van recept
klaarmaken
|
Met glas droge witte wijn
Naam
Druif
Regio
Land Jaar
|
Kippenfilet
Witloofgratin
Aardappelpuree
(W) |
200 gr kippenfilet
2 stronken witloof,
50 gr gemalen kaas
(puree uit de diepvries)
|
wat en hoe
Variante van recept
klaarmaken
|
Met glas droge rode wijn
Naam
Druif
Regio
|
Thee
|
Orange Pekoe Ceylon
|
Thee zetten
(met theeblaadjes in thee-ei)
|
Met koekje |
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
19u30 - 21u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|